Dusan Umicevic svarar Filip Hammar och Fredrik Wikingsson

SVT-profilen Dusan Umicevic drog en anekdot i sändning.
Anekdoten sågades sedan av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.
– Jag verkar vara deras stora idol!, svarar Umicevic nu i Expressen.

ANNONS
|

Det var under Swedish Open som programledaren fick ett infall. I sändning tog han mod till sig och levererade en anekdot om ett möte med tennisikonen John McEnroe.

Det tog sedan inte särskilt lång tid innan berättandet blev en snackis på sociala medier, det var många som inte tyckte att det gick särskilt bra.

Bland dessa stack tv-profilerna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson ut, de tog upp det hela i sin podcast.

Umicevic fick sedan dela med sig av ytterligare en anekdot i nästa avsnitt av podden. Inte heller den fick särskilt varma reaktioner från duon.

Umicevic tar dock det hela med ro. Han berättar för Expressen att han först kände sig nöjd med McEnroe-anekdoten i SVT, i efterhand erkänner han att han kunnat leverera den bättre.

ANNONS

– Sen är ju Filip och Fredrik roliga. De skiter ju i att ta reda på saker och ting, utan de bygger sina åsikter och det kan sväva i väg vart fan som helst utan att ta reda på någonting om vad som är vad, säger han till tidningen.

”De är på mig i varje jävla avsnitt”

Det stannar inte heller där.

– Nu var jag med i Filip och Fredrik igen! De är på mig i varje jävla avsnitt, jag verkar vara deras stora idol, säger Umicevic.

Denna gång då han under fotbolls-VM försökte rätta kommentatorn Chris Härenstams uttal av den franske storstjärnan Kylian Mbappés namn.

Hammar och Wikingsson menar att han framstod som en besserwisser, Umicevic står på sig och menar att han hade rätt.

Nu planerar han sin hämnd.

– Jag kommer ge tillbaka till de så fort jag får läge. Men jag har största respekten för vad Filip och Fredrik gör. De är begåvade killar, men de ska fan få tillbaka när de jiddrar!, säger han skämtsamt.

LÄS MER:Olof Lundhs pokal försvunnen: ”Tror någon tog den”

LÄS MER:Olof Lundh kan behöva lämna VM – för att tävla i ”Alla mot alla”-finalen i Avicii arena

LÄS MER:VM-studiorna är lika tråkiga som VM

ANNONS