Demar DeRozans dotter skrek – för att psyka motståndarna

Demar DeRozan fick hjälp av sin nioåriga dotter när hans Chicago Bulls tog sig till NBA-slutspelet. En av stor anledning till detta?
Hans 9-åriga dotter som gallskrek varje gång motståndarna skulle göra ett straffkast.

ANNONS
|

Lagidrottare pratar sig gärna varma om hur viktig publiken är för att de ska lyckas och inte sällan brukar fansen kallas för en extraspelare.

I veckan togs det hela till sin absoluta spets.

För när Chicago Bulls tog sig till NBA-slutspelet efter att ha besegrat Toronto Raptors så gjorde man det mycket tack var motståndarnas svaga straffkast.

Raptors hade förtvivlat svårt att sätta bollen från sex meter och vem kan klandra dem? Varje gång de skulle kasta skar nämligen ett gallskrik genom publiksorlet.

Skriket, det kom från Chicago-stjärnan Demar DeRozans 9-åriga dotter Diar och efter matchen hyllades hon för sin ”insats” under matchen som slutade 109-105 till Chicago.

ANNONS

Enligt ESPN ska Diar ha skrikit hela 36 (!) gånger och vid dessa tillfällen missade Torontos spelare hälften av straffkasten.

”Den riktiga MVP:n”, skriver kanalen.

Demar DeRozan blev först orolig

Diar DeRozan har efter matchen blivit viral och ett ihop.klipp av alla hennes skrik har fått över 3,5 miljoner visningar på Twitter.

Pappa Demar berättade efter matchen att han först blev orolig när han insåg att det var hans dotter som skrek på läktaren.

– Jag såg det, hon har blivit viral nu. Det har inte sjunkit in riktigt. Jag hörde under matchen att någon skrek under straffarna. Jag tittade och tänkte ”fan, det är min dotter som skriker”. Jag var tvungen att kolla så att hon var okej, säger han på en presskonferens efter matchen.

Motståndarna medger att Diar DeRozan påverkade deras straffkast.

– Det var tyst i arenan och jag hör någon skrika och undrade vem det var. Vi satte 18 av 36 så det måste ha påverkat på något sätt. Hon gjorde ett bra jobb, sa Scottie Barnes efter matchen.

Anmäl dig till nyhetsbrevet Johnssons sportguide

Andreas Johnsson ger dig det du behöver för att hänga med i sportsnacket – en lättsam guide till en snårig sportvärld.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS