Britney Spears ville ta bild med baskettalangen – hävdar att hon blivit slagen av vakt

Han beskrivs som världens största baskettalang sedan Lebron James. När Britney Spears ville ta en bild med Victor Wembanyama uppstod tumult. Nu anklagar hon hans säkerhets-team för att ha slagit henne i ansiktet.

ANNONS
|

”Allt jag gjorde var att knacka honom på axeln då hans säkerhetsvakt gav mig en lavett i ansiktet utan att se sig om, detta framför en folksamling. Mina glasögon ramlade av”, skriver hon på Twitter.

Victor Wembanyama, 19 år, valdes nyligen som etta i NBA:s draft. Uppståndelsen kring honom har nått astronomiska proportioner och han har kallats den största talangen sedan Lebron James, enligt vissa den största talangen någonsin. När popstjärnan Britney Spears ville ta en bild med den 226 centimeter långa fransmannen slutade det i att säkerhetsvakter fick ingripa.

Wembanyama har bekräftat att det uppstod ett tumult i samband med att Spears närmade sig honom. Det var när han gick genom en folksamling i Las Vegas, som hans säkerhets-team ingrep, men han menar att det inte ska ha varit en stor sak.

ANNONS

– Jag kunde inte stanna. En person ropade på mig och denna person grep tag i mig bakifrån. Jag kunde inte se vad som hände eftersom jag gick rakt fram, säger han på en presskonferens.

Ska ha polisanmält vakten

Han hävdar att säkerhetsvakten ska ha motat bort Spears i folksamlingen.

Britney Spears beskriver dock händelsen som traumatisk och ska också ha polisanmält den, enligt TMZ. Hon hoppas att få en ursäkt av basketstjärnas team.

”Fysiskt våld händer allt för ofta i världen. Ofta bakom stängda dörrar. Jag står fast med alla som fallit offer för fysiskt våld, mina tankar går till er. Jag har ännu inte fått en ursäkt från spelare, hans team eller deras organisation. Jag hoppas jag får det.”

LÄS MER:Mikael Ymer nobbade Swedish Open – Max Dahlin får chansen

LÄS MER:Jordan fördömer sonens relation till Pippens exfru

LÄS MER:Fem punkter efter IFK Göteborgs kryss mot Halmstads BK

ANNONS