Blundern i TV – visar hur stjärnan byter om: ”Pinsamt”

Tittarna till sändningen från världscupen i Lillehammer fick sig en chock. För i norska TV2 visades bilder på när de polska damerna bytte om.
– Oj! Det här är pinsamt för mig. Arrangören måste göra något åt detta, säger polska landslagsåkaren Izabela Marcisz till Dagbladet.

ANNONS
|

Fredagens lopp på 10 kilometer skulle strax börja. Då visades bilder i norska TV2 som fick många av tittarna att reagera. För kameran som följde programledaren Caroline Simonsen och Petter Northug visade inte bara duon.

Bakom duon stod det polska damlaget och bytte om.

För åkarna hade fått en zon tilldelade av arrangören och trodde därmed att man var långtifrån alla TV-kamerorna.

Så var dock inte fallet.

– Oj. Det är pinsamt för mig, men jag tycker att det är mer pinsamt för de som arrangerar loppet än för mig. Det är bra om de gör något åt det här, säger Izabela Marcisz till Dagbladet och fortsätter:

ANNONS

– I Ruka hade vi ett eget ombytesområde, men här är det obekvämt som kvinna. När du måste byta om så måste du byta om. Det hade varit en bra idé att göra något åt detta, för det var obekvämt för mig.

TV-kanalens ursäkt: ”Allt gick så fort”

Den norska TV-kanalen insåg snabbt vad som hade hänt och gick ut med en ursäkt.

– Vi skulle helst velat att de här bilderna aldrig sänts ut. Men allt gick så fort att vi inte uppmärksammade problemet förrän det var för sent, säger Jan-Petter Dahl, presschef på TV2 till Dagbladet.

– Vi har blivit tilldelad vår kameraposition av arrangörerna och Fis. Vi hoppas de tar tag i det här så att liknande bilder inte blir visade på tv i fortsättningen.

ANNONS