Restaurangav Uteätarna Recension: GP testar Unity Jazz i GöteborgUteätarna charmas av god mat och magisk stämning.
KulturRestaurangav Tuva LejonklouNya krogen Vita Duvan har öppnat vid GrönsakstorgetNya ägarna: ”Blev ett väldigt tråkigt avslut”.
Restaurangav Kalle WannerskogSå gör Ulf Wagner sin klassiska hummersalladKartläggningen av Göteborgs bästa maträtter har nått stjärnkockens signaturrätt.
Restaurangav Jonathan BengtssonButeco på Odinsgatan har stängt för gott Lämnar lokalen vid centralen • Ägaren: Kunderna luktade grillat när de kom hem.
Livsstilav Ulrika KarlssonDärför ska du bajsa på jobbetEn av de värsta platserna att bajsa på – men att hålla sig kan få tråkiga konsekvenser.
DebattBygger vi bara i ”klassisk stil” så blir staden tråkigAtt en stad utvecklas och byggs ut över lång tid ger i sig goda förutsättningar för att den ska bli intressant, skriver Peter Erséus.
Restaurangav Uteätarna Recension: GP testar Suggan vinbar i Majorna”Gå hit om du är kär. Gå hit om du och dina vänner vill känna er lite nyrika och utvalda.”
Kulturkrönikaav Frida RosengrenVarför kan man inte dricka vin på Göteborgs museer?”En risig jävla kaffe för 40 spänn” i DDR-liknande miljöer lockar inte fler besökare.
KulturRestaurangav Tuva LejonklouCollage slår upp portarna – se nya krogen i Kochska husetSe nya krogen i det 200 år gamla Kochska huset.
Sportav Erik EricsonHär är Frölundas nya hyresavtal för att spela i ScandinaviumDetaljerna i hyresavtalet med Got event: Permanent omklädningsrum, nya restauranger och VIP-rum.