Polisen har spärrat av bostaden som tillhör den 39-åriga mannen, som gripits misstänkt för att ha kidnappat och våldtagit en 22-årig kvinna.
Polisen har spärrat av bostaden som tillhör den 39-åriga mannen, som gripits misstänkt för att ha kidnappat och våldtagit en 22-årig kvinna. Bild: Bill Lukitsch

Kvinna hölls som sexslav i källare – man gripen

En 22-årig kvinna i USA misstänks ha kidnappats och hållits fången i ett hus mot sin vilja under en månads tid.

ANNONS
|

En 39-årig amerikansk man har gripits i amerikanska Missouri och misstänks för att ha kidnappat, hållit fången och våldtagit en 22-årig kvinna.

Enligt en polisrapport ska kvinnan ha hållits inlåst i mannens källare under en månads tid innan hon lyckades fly, vilket tidningen Kansas City Star rapporterar om.

”Han höll henne fastspänd med handbojor runt hennes handleder och vrister. Hon lyckades ta sig fri när han lämnade huset för att ta sitt barn till skolan”, står det i polisrapporten.

Kvinnan uppger att hon blivit våldtagen upprepade gånger och piskad medan hon hölls fången i källarutrymmet, sade polisen och tillade att kvinnan hade skador på ryggen.

ANNONS

– När vi fick kontakt med henne stod det klart att hon hade hållits fast mot sin vilja under en längre tid, säger polislöjtnanten Ryan Dowdy till Kansas City Star.

Kvinnan ska ha lyckats ta sig till en grannes hem för att få hjälp. Enligt polisens rapport hade hon endast på sig underkläder och ett elektriskt hundhalsband i metall med hänglås runt halsen.

Grannen uppgav att hon såg ut att vara undernärd och att hon hade spår på kroppen efter misshandeln som hon utsatts för.

Till tidningen uttrycker en granne att det var svårt att ta in att kvinnan befunnit sig i huset så pass länge.

– Det är bara så sjukt. Hon var i huset och vi visste inte ens, säger grannen till tidningen.

LÄS MER:12-årig flicka hölls fången i hem med styckade kvarlevor

LÄS MER:Man blev kidnappad och utsatt för rysk roulette

LÄS MER:Politiker tog ”slav” till London för att stjäla hans njure

ANNONS