Göteborgs-Posten är prisade på nationellt och internationellt för sin kvalitetsjournalistik.
Göteborgs-Posten är prisade på nationellt och internationellt för sin kvalitetsjournalistik. Bild: GP

Läs GP:s e-tidning för bara 30 kronor – året ut

Vill du läsa noga utvalda nyheter – och lätt kunna få en överblick över nyhetsflödet? Då är Göteborgs-Postens E-tidning någonting för dig.
Nu kan du ta del av GP:s prisvinnande kvalitetsjournalistik för bara 30 kronor – året ut.

ANNONS
|

Göteborgs-Posten är prisad både nationellt och internationellt för sin vassa journalistik.

Redaktionen har dessutom nyligen förstärkts både i Stockholm och i Göteborg för att ytterligare täcka svensk politik och bevakningen av hela Västsverige. Även utlandsredaktionen har fått fler medarbetare. Ambitionen är att innehållet ska vara så vasst och brett att det tilltalar alla västsvenska nyhetskonsumenter.

Göteborgs-Postens satsning på kvalitetsjournalistik har under de senaste åren varit framgångsrik. Under 2023 ökade den digitala läsning mest av alla svenska storstadstidningar, enligt mätningen Orvesto Konsument.

– Vi är så stolta över att så många fler väljer att ta del av GP:s journalistik digitalt, i takt med att våra läsare har ökat de senaste åren har vi också kunnat göra mer och mer kvalitetsjournalistik. Därför är det också extra kul att vi nu kan ge många nya läsare en möjlighet att ta del av vårt innehåll i ett format som redan i dag är mycket uppskattat bland många läsare, säger Christofer Ahlqvist, Göteborgs-Postens chefredaktör.

ANNONS

30 kronor – året ut

Nu kan du ta del av GP:s prisvinnande journalistik digitalt för bara 30 kronor – året ut. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Du får läsa papperstidningen digitalt, tillgång till alla nyheter i appen samt på gp.se.

– Förhoppningen är så klart att vi tids nog blir fler som är med och finansierar den oberoende journalistiken, säger Christofer Ahlqvist.

E-tidningen är för dig som vill få en lättnavigerad överblick över dagens viktigaste nyheter och händelser men samtidigt vill kunna fördjupa dig i gripande berättelser och granskningar. Här har journalister gjort noga avvägningar för att du ska få den bästa läsupplevelsen.

Mer än gp.se

E-tidningen erbjuder en läsupplevelse som är lugnare och du kan enkelt samla artiklar i samma ämne och svepa genom sidorna, precis som i en papperstidning.

Förutom de viktigaste nyheterna och bästa reportagen får du även det som inte återfinns på gp.se. Så som rese- och bostadsreportage, fler insändare och dagliga uppdateringar kring tv, sportresultat och väder.

LÄS MER:GP värvar reporter från Lilla Aktuellt

LÄS MER:GP:s granskning vinner guldspade

ANNONS