Död man anträffad i Mölndal

På söndagen meddelar polisen att en man anträffats död i Mölndal. En teknisk undersökningen kommer göras vid platsen under dagen. Identiteten är ännu inte fastställd.

ANNONS
|

Enligt uppgift har Missing People sökt efter en anmäld försvunnen man sedan i slutet på november.

– Kroppen har legat ute i snart två månader, så den är svår att identifiera. Men mycket tyder på att det är den försvunna mannen, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

Missing People hittade honom utomhus

Kroppen hittades i terrängen utomhus i närheten av Stensjön, och polisen har spärrat av platsen i väntan på den tekniska undersökningen. I nuläget finns det ingen misstanke om brott.

– Om han blivit utsatt för våld eller inte får den tekniska undersökningen visa. Vi ligger lågt och får inte ha för bråttom med att dra förhastade slutsatser, säger han.

ANNONS

De anhöriga till den försvunna mannen är underrättade om omständigheterna.

Vid 19.50-tiden lämnade teknikerna platsen för att fortsätta undersökningen under måndagen. Mannens identitet var då fortfarande inte fastställd.

– Men det är fortfarande avspärrat och kroppen är avförd från platsen. Då kan identifieringsarbetet påbörjas, säger Anders Wennergren, vakthavande befäl vid polisen.

ANNONS