Victor Leksell om vännen Einár: ”Det skulle inte sluta så här”

Göteborgaren Victor Leksell är en av många svenska artister som sörjer 19-årige artisten Einárs död.
”Fan Nisse min älskade vän. Det skulle inte sluta såhär”, skriver Victor Leksell på Instagram.

ANNONS
|

Rapartisten Nils Grönberg mer känd under artistnamnet Einár, sköts till döds natten till fredagen i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Nära vännen Victor Leksell skriver under följande morgonen på Instagram:

LÄS MER:Einár död efter skottlossning i Stockholm

”Fan Nisse min älskade vän. Det skulle inte sluta såhär. Jag vet att du ville bort bror. Vi pratade om att du ville köpa hus i Kungsbacka med familjen och du tillslut hade ändrat dig från att köpa Rolls Royce till att köpa en XC40 haha. Jag kände mig som en stolt storebror.”

Båda artister har fått sina genombrott under de senaste åren och 2019 berättade Einár i en intervju att han hade spelat in minst en låt med Victor Leksell. Duon släppte dock aldrig något officiellt samarbete.

ANNONS

LÄS MER:Einár hade bara börjat

”Bror fan asså det gör så ont i mig. När du och jag pratade fanns ingenting annat än skapandet och musiken. Vi ville att alla skulle få höra den fina jävla låten du och jag har gjort och försökt att få ut i ett år.”

Det långa meddelandet avslutar Leksell med att skriva att han kommer minnas sin vän, som han beskriver som varm och kärleksfull, för alltid.

”Fan att det skulle bli såhär. Min älskade vän, Vila i frid. Vi ses på andra sidan”

GP har sökt Victor Leksell som inte vill lämna några ytterligare kommentarer i nuläget.

ANNONS