Nu söker Nöjesparken Liseberg barn i åldern sex till tolv år till en testpatrull som ska testa hur bra nya hotell Grand Curiosa är.
Nu söker Nöjesparken Liseberg barn i åldern sex till tolv år till en testpatrull som ska testa hur bra nya hotell Grand Curiosa är. Bild: Pressbild

Nu får barnen testa Lisebergs nya hotell – och sätta betyg

Barn mellan sex och tolv år erbjuds nu att vara testpatrull för Lisebergs nya hotell. Bland uppgifterna finns att provhoppa sängar, betygsätta rutschkanan och testa milkshakes skriver nöjesparken på sin hemsida.

ANNONS
|

Lördagen 22 april öppnar Lisebergs nya hotell Grand Curiosa, något GP redan kunnat berätta om. Men hur väl har de vuxna egentligen lyckats med hotellet? Det vill ansvariga på Nöjesparken nu låta ett antal barn testa, i en pr-satsning.

”Är du mellan 6 och 12 år och gillar att synas framför en kamera? Tycker du att det vore superskoj att provhoppa sängar, betygsätta rutschkanan och testa milkshakes? Då är du förmodligen som klippt och skuren för att ingå i den testpatrull vi nu söker barn till!” skriver de på Lisebergs hemsida.

Tio barn kommer att väljas ut

Barn från hela Sverige uppmanas fylla i formuläret och skicka in sin ansökan till testpatrullen senast 19 april.

ANNONS

Tio barn kommer att tas ut till patrullen, som testar hotellet från 8 maj.

Tanken är att barnen ska filmas medan de går runt i hotellet, hoppar i sängar, dricker milkshakes och delar ut sina betyg. Materialet klipps sedan om till filmer för nöjesparkens digitala skärmar och egna kanaler. Återstår alltså att se hur skarp kritik mot hotellet som kommer att tillåtas.

Barnen förväntas ställa upp gratis, men får ändå en symbolisk ersättning: entré och åkpass på Liseberg för upp till fem personer.

LÄS MER:Titta in i Lisebergs nya hotell Grand Curiosa

LÄS MER:Gata i Göteborg är försvunnen – begravd under Lisebergs hotellbygge

LÄS MER:Så är det att åka Lisebergs nya berg- och dalbana Luna

LÄS MER:Så bra är Lisebergs Luna enligt berg- och dalbanefantasterna

LÄS MER:Ska Göteborgs stad äga Liseberg?

Barn testar Grand Curiosa Hotel

Vad: en testpatrull

När: testar Lisebergs nya hotell från 8 maj

Vilka: alla barn mellan sex och tolv år är välkomna att ansöka

Hur: intresserade fyller i formuläret på Lisebergs hemsida före 19 april.

Kriterier: du ska gilla att hoppa i sängar, rutscha rutschkana och agera framför en kamera. Filmerna som spelas in kommer att nyttjas av Liseberg.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS