Newkid ska bli pappa

Alexander ”Newkid” Ferrer väntar sitt första barn. Det avslöjar flickvännen Sonia Mehdizade i ett Instagram-inlägg.

ANNONS
|

Artisten Newkid, 32, ska bli pappa för första gången. Flickvännen Sonia Mehdizade kom med glädjebeskedet i en bild på Instagram där hon och Newkid fröjdas åt en liten babybula.

”Bakar en miniversion av oss”, skriver hon i inlägget, där paret möts av glada tillrop från bland andra Kim Vadenhag ur duon Norlie & KKV.

Newkid själv har kommenterat bilden med en liten emoji-rebus bestående av ett hjärta, en ”new”-symbol, en bebis och ett frågetecken. I en Instagram-story som Newkid lagt upp för nära vänner, men som flickvännen delat offentligt, avslöjar han också att det är en liten pojke och att denne väntas födas under första kvartalet 2024:

ANNONS

”Det är en shuno. Han kommer Q1 2024”

Alexander ”Newkid” Ferrer växte upp i Uddevalla och slog igenom med singeln ”Gråter bara i regnet” 2011. Men det var under pandemin som han fick sitt breda genombrott och blev folkkär genom sin medverkan i ”Så mycket bättre”. Framförallt med sin version av Helen Sjöholms ”Du måste finnas”, som i dag har över 44 miljoner lyssningar på Spotify.

Enligt Aftonbladet träffade han designern Sonia Mehdizade 2019.

LÄS MER:Newkid: ”Jag är inte bekväm med att vara folklig”

LÄS MER:Oliver Ingrosso har blivit pappa

LÄS MER:Skivrecension: Newkid - ”Vi”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS