Tove Lo fick hela Pustervik att skaka

Lindqvist: "Hon håller internationell toppklass"

ANNONS
|

När basen trycker på ordentligt rister det i de gamla träpelarna på Pustervik. Och när Tove Lo själv tar i ordentligt från tårna, upp genom de gungande höfterna och riktigt trycker in sången i mikrofonen och vidare till högtalarna och ut över publiken. Ja, då skakar, dansar och ryser hela Pustervik.

Det låter tungt och hårt men ändå dynamiskt om Tove Los lilla men massivt sammansatta band, men det är helt klart Tove Lo själv som är både chefen, och motorn. Frågan är om Pustervik någonsin tidigare har haft en så självklar popstjärna på scenen. Tove Lo håller internationell toppklass och har dessutom som bekant ett knippe låtar som understryker hennes status.

ANNONS

Hon har råd att gå ut starkt med True Disaster för att sedan fortsätta med titelspåret från plattan Lady Wood där publiken direkt är med på allsång när refrängen kommer "I know what people say about you, They say the same about me, I don't care if it's all true, I want you hanging with me."

Det är som att raderna deklarerar att Tove Lo och hennes publik spelar i samma lag och efter det är detta en riktigt fin spelning där det inte gör så mycket att några av låtarna är lite tunnare en de största hitsen. Tove Lo gör dem med sådan svettig inlevelse att fansen följer henne varje steg.

Talking body är förstås magnifik och som väntat flashar en kaxig Tove Lo brösten bara för att lite senare komma tillbaka och vara hudlös i Imaginary friend, ensam vid synten.

Sist kommer såklart Habits och sedan är Tove Lo redan på väg mot på de stora arenorna. Kvar står lilla, omskakade Pustervik och hämtar andan.

ANNONS