Miriam Bryant avslutar firandet av Göteborg på Kungstorget

Det blir popdrottningen från Utby som blåser ut de sista ljusen på tårtan när Göteborg firar sina 400 år. Den 3 september står Miriam Bryant på Kulturkalasets scen på Kungstorget.

ANNONS
|

Hon må ha flyttat till Stockholm men Miriam Bryant är förstås fortfarande in till märgen göteborgare.

– Miriam Bryant är en av Sveriges absolut största artister och som också är så mycket Göteborg. Det blir en fantastisk final på 400-årsfirandet, säger Jessica Winnberg, producent på Göteborg & Co för Göteborgs 400-årsjubileum i ett pressmeddelande.

Miriam Bryant gjorde nyligen dundrande succé på Slottsskogsvallen tillsammans med Veronica Maggio. Konserten fick fem flammande fyrar av GP:s Daniel Claeson.

”Veronica Maggio och Miriam Bryant kan inte misslyckas. De vaskar guldkorn stora som bautastenar ur vadsomhelst”, skrev han bland annat.

Gratis och öppet för alla

Liksom resten av Kulturkalaset, som pågår mellan den 1 och 3 september, är konserten med Miriam Bryant gratis och öppet för alla.

ANNONS

På Kungstorget spelar förutom Bryant bland andra A36, D.A.D, Daniela Rathana, Magnus Carlsson och Molly Hammar. Dessutom finns GP på plats med satsningen GP Scen där tidningen lyfter fram lovande artister från Göteborg.

GP Scen äger rum klockan 17.00 lördagen den 2 september. På scen: Jackie Mere, Josef Slunge och Klara Goliger.

LÄS MER:Recension: Miriam Bryant & Veronica Maggio, Slottsskogsvallen

LÄS MER:Se Miriam Bryants ljusa hyllning till syster Sarah

LÄS MER:Här får Tove Lo besök av Veronica Maggio

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS