Loreen ställer in på Villa Belparc i Slottsskogen

Det såg ut som en bokning för bra för att bli av. Nu ställer Loreen också in sin intima spelning på Villa Belparc i Slottsskogen för att kunna prioritera att marknadsföra sin karriär utomlands.

ANNONS
|

Konserten annonserades i god tid och framförallt innan Loreen dundrade hem Eurovision-vinsten i Liverpool. Efter det kändes det som i det närmaste unik bokning att stjärnan skulle göra en intim spelning på Villa Belparcs sommarscen i Slottsskogen den 28 juli.

Nu ställs konserten in.

”Det är med tungt hjärta vi tyvärr måste meddela att sommarens konsert med Loreen är inställd, ett beslut som ligger utanför vår makt att kunna påverka på något sätt.”, skriver Villa Belpark på sin Facebook-sida.

Cornelia Jakobs ersätter

Man har dock lyckats hitta en ersättare. Cornelia Jakobs kliver in och tar över scenen den 28 juli. Som biljettköpare kan man välja att behålla sin plats och se Jakobs, eller via Ticketmaster få sin biljett återlöst.

ANNONS

Villa Belparc hänvisar till bokningsbolaget United Stage för frågor kring varför Loreen ställer in spelningen. I höst väntar en Europa-turné för Eurovision-vinnaren med start i Dublin den 7 november. Enda bokade datumet i Sverige är på Cirkus i Stockholm den 23 november.

GP har tagi del av ett mejl som United Stage skickat till en av biljettköparna. Där skriver man bland annat:

”Vi är hemskt ledsna och beklagar över detta men vi meddelade arrangören redan den 23e maj att pga utomlands promotion kommer Loreen inte vara i Sverige det datumet och att det därför behövdes skjutas fram till nästa år.

Vi beklagar att arrangören har valt att meddela ut till er idag så tätt inpå men vi avbokade giget redan i maj.”

GP söker United Stage.

LÄS MER:Melodifestivalen görs om – efter publiktapp

LÄS MER:Loreen spelar på Cirkus i höst

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS