När Rammstein kommer till Göteborg nästa vecka kan den som är blind få möjlighet till en unik upplevelse av scenen.
När Rammstein kommer till Göteborg nästa vecka kan den som är blind få möjlighet till en unik upplevelse av scenen. Bild: jens koch

Blinda kan få guidad tur av Rammstein-scenen i sommar

När Rammstein kommer till Göteborg nästa vecka kan den som är blind få möjlighet till en unik upplevelse av scenen. Det erbjuds bland annat att man ska få känna på scenen med sina händer.

ANNONS
|

I ett meddelande på sin Facebook hälsar Rammstein att den som är blind kan anmäla sig för att gå på en guidad tur på scenen när de kommer till Göteborg nästa vecka. Något som skapar en unik möjlighet för den som inte kan se, utan i stället får känna på scenen och använda andra sinnen för att skapa en bättre upplevelse på konsertdagen.

Rammstein har även erbjudit samma upplägg till sina norska och belgiska konsertbesökare under den pågående Europaturneringen.

Rammstein spelar på Ullevi 28, 29 och 30 juli.

Till konsertsommaren

LÄS MER:Recension: Rammstein, Oslo, söndag

LÄS MER:Miljöförvaltningen kontrollerar inte ljudnivån på spelningar

LÄS MER:40 år av konserter på Ullevi

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv. För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS