Häcken föll mot Halmstad på Bravida Arena

Seger sist mot Örebro. Förlust mot Halmstad under måndagen mot Halmstad. Det är Per-Mathias Högmos facit efter två spelade matcher med Häcken.

|

Nylagd matta på Bravida Arena under måndagen och det var dags för fotbollsfajt mellan Häcken och Halmstad.

Hemmalaget fick första målchansen efter sju minuter. Tobias Heintz fri – men skottet utanför.

Sedan var det Patrik Wålemarks tur att vara nära. En nick sju minuter senare – utanför även det avslutet.

Simon Lundevall med två poäng

I stället var det Halmstad som skulle spräcka nollan. Simon Lundevall vägrade sig in i straffområdet. Sedan satte han en enkel sidledspassning till Sadat Karim som hade öppet mål. 0–1 på Bravida stod sig till halvtid.

I den andra utökade HBK ledningen efter dryga tio minuter. Simon Lundevall hade dribblingsshow igen och placerade in bollen i nät fram till 2–0.

Det blev också slutresultatet i Per-Mathias Högmos andra match som huvudtränare.